Ochrana osobních údajů

Registrace

Kdo zpracovává osobní údaje

Aleš Kajzar, se sídlem Švermova, 541, Vítkov, 749 01, IČ: 87684241, zapsaného v živnostenském rejstříku (dále jen „Provozovatel“) je oprávněna ke zpracovávání Vašich osobních údajů, a to na základě Vámi uděleného výslovného souhlasu se zpracováním Vašich osobních údajů, nebo na základě ostatních právních titulů, kterými jsou splnění smlouvy, splnění právní povinnosti, ochrana Vašich životně důležitých zájmů nebo životně důležitých zájmů jiné fyzické osoby, splnění úkolu prováděného ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci nebo oprávněný zájem správce či třetí strany, a to dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „GDPR“) a dle zákona o zpracování osobních údajů.

Zpracovávané osobní údaje

Zpracovávanými údaji jsou e-mail, tel. číslo, země trvalého bydliště, jazyk komunikace, historie her, historie objednávek, IP adresa a další údaje nezbytné pro plnění smlouvy. Osobní údaje uživatel uvádí při registraci nebo svém ověření nebo interakcí s Hernou. Tyto údaje jsou zpracovávány v nezbytně nutném rozsahu v závislosti na konkrétním účelu zpracování uvedeném níže.

Účel zpracování osobních údajů

  • plnění zákonných povinností Provozovatele
  • plnění smlouvy - poskytování služeb
  • jednání o smluvním vztahu
  • ochrana práv Provozovatele
  • statistické účely, monitoring kvality poskytování služeb
  • sběr zpětné vazby z trhu

Zpracování osobních údajů

Ke zpracování Vašich osobních údajů jsou využíváni také další zpracovatelé, je-li to nezbytně nutné pro plnění kupní smlouvy, a to zejména obchodní zástupci partnerů správce, banky a subjekty poskytující asistenční služby. Těmito zpracovateli jsou jmenovitě:

  • Google Ireland Limited, se sídlem Gordon House, Barrow Street, Dublin, 4, Ireland
  • Seznam.cz, a.s. se sídlem Radlická 3294/10, Smíchov, 150 00 Praha
  • TOPefekt s.r.o. se sídlem B. Němcové 767/13, 787 01 Šumperk

Před předáním osobních údajů třetí osobě, jak je uvedeno shora, je vždy s touto osobou uzavřena písemná smlouva upravující zpracování osobních údajů, která obsahuje záruky pro zpracování osobních údajů dle nařízení GDPR a dle zákona o zpracování osobních údajů. Vaše osobní údaje nepředáváme do zemí mimo EU.

Doba uchovávání osobních údajů

Vaše osobní údaje jsme oprávněni uchovávat po dobu Vašeho aktivního využívání našich služeb, nejdéle však do uplynutí zákonné doby plynoucí z účetních a daňových právních předpisů. Po uplynutí retenční doby budou Vaše osobní údaje zcela vymazány.

Cookies

Tato stránka používá pro správný chod piškvorkové herny, sledování návštěvnosti a personalizaci obsahu reklam cookies. Je možné je vypnout v Nastavení soukromí prohlížeče.

Vaše práva při zpracování osobních údajů

Máte právo:
  • Požádat o poskytnutí informace o osobních údajích o Vás zpracovávaných
  • požádat nás o opravu či výmaz Vašich osobních údajů, popř. omezení jejich zpracování
  • vznést námitku proti zpracování
  • na přenositelnost Vašich osobních údajů
  • podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je Úřadu pro ochranu osobních údajů
  • získat Vaše osobní údaje, které jste nám poskytli, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu
  • právo předat tyto údaje jinému správci.

V případě, že chcete zrušit svůj účet a odstranit osobní údaje z databáze, napište autorovi přes kontaktní formulář a bez zbytečného odkladu bude žádost vyřízena, nejdéle do jednoho měsíce od obdržení žádosti. Tuto lhůtu lze prodloužit s ohledem na složitost a počet žádostí o další dva měsíce, o čemž musí být subjekt údajů informován..

Vaše údaje Vám budou poskytnuty stručným, transparentním, srozumitelným a snadno přístupným způsobem za použití jasných a jednoduchých prostředků, a to bezplatně.

V případě jakýchkoliv dotazů na zpracování Vašich osobních údajů se na nás můžete obracet písemně na adresu Provozovatele, elektronicky přes kontaktní formulář či e-mail info@megahry.cz a tel. číslo +420 608 116 922.

Pokec
Připojování...
Pokec
Máte zastaralý prohlížeč.
Hry nebudou fungovat správně. Zkuste stáhnout např. Google Chrome, tam web běží nejlépe.

Stáhnout